Päättyneet kampanjat

Ihmishengen pelastaminen ei saa jäädä rahasta kiinni

Vuonna 2018 Meripelastusseuran vapaaehtoiset pelastivat todennäköiseltä menehtymiseltä 46 ihmistä. Meripelastusseura toimii vapaaehtoisin voimin, mutta kaluston kunnossapitoon ja huoltoon kuluu rahaa. Tällä kampanjalla tuettiin Suomen Meripelastusseuran tärkeää toimintaa.

Tehdään yhdessä loppu kiusaamiselle!

Tämä arpajaiskampanja tuki Suomen Reumaliiton toimintaa tuki- ja liikuntaelinsairauksien kanssa kamppailevien suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi.

Pekka Hyysalo oli mukana tukemassa kampanjaa, jolla tuettiin Suomen Mielenterveysseuran toimintaa

Vuonna 2018 Suomen Mielenterveysseuran ylläpitämä kriisipuhelin vastasi ennätysmäärään puheluita. Pekka Hyysalo oli mukana tukemassa kampanjaa, jolla ohjattiin varoja Suomen Mielenterveysseuran toiminnan tukemiseen. 

Tue lastensuojelutyötä ja osta hyväntekeväisyysarpa - voit samalla voittaa yhden yli 30 000:sta voitosta!

Tässä kampanjassa tuemme SOS-Lapsikylän arvokasta lastensuojelutyötä. Lähde sinäkin mukaan ostamalla hyväntekeväisyysarpa. Voit samalla voittaa yhden 30 000:sta voitosta. 

Tue eläinsuojelutyötä - hyväntekeväisyysarvalla voit samalla voittaa hybridihenkilöauton!

Ostamalla hyväntekeväisyysarvan tuet Turun Eläinsuojeluyhdistyksen eläinsuojelutoimintaa ja samalla voit voittaa jonkin lähes 13 000:sta voitosta! 

Kesäarpa-kampanjassa päävoittoina olivat henkilöautot ja moottorivene!

Kesän hyväntuulisimmissa arpajaisissa oli päävoittoina kolme henkilöautoa ja mahtava moottorivene. Tämän kesäkampanjan tuotot ohjattiin Lastenklinikoiden Kummien ja Reumaliiton toiminnan tukemiseen.

Eläimet tarvitsevat apua - kampanja eläinsuojelutyön tukemiseksi

Rock-tähti Toni Wirtanen oli mukana tukemassa hyväntekeväisyysarpajaisia, joiden tuotot ohjattiin Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton toiminnan tukemiseen. Päävoittona kampanjassa oli henkilöauto.

Mielinauha-arpa

Popsensaatio Alma oli mukana tukemassa Suomen Mielenterveysseuran Mielinauha-kampanjaa sekä Onnenarvan hyväntekeväisyysarpajaisia, joiden tuotot ohjattiin Suomen Mielenterveysseuran äärimmäisen tärkeään työhön.

Jouluarpa

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne oli mukana tukemassa Jouluarpa-kampanjaamme, jonka tuotot ohjattiin Suomen Reumaliiton toiminnan tukemiseen. 

Sylva ry

Syksyisen hyväntekeväisyyskampanjan tuotot ohjattiin Sylva ry:n toiminnan tukemiseen. Päävoittona oli upea henkilöauto.

Autoarpa

Autoarpa toi suomalaisille uudenlaisen mahdollisuuden voittaa upouusi, rouhea Ford Mustang. Sanoisimmepa, että aika päheä päävoitto!

Nenäarpakampanja

Michael Monroe oli yksi lukuisista julkkiksista, jotka olivat koko sydämellä mukana keräämässä kanssamme varoja Nenäpäiväsäätiölle.

Roosa nauha -kampanja

Syöpää itsekin sairastanut Heidi Sohlberg oli mukana tukemassa Roosa nauha -kampanjaa ja arpajaisiamme, jonka tuotot ohjattiin Syöpäsäätiölle sen tärkeään syövän vastaiseen työhön.