Ammattipainija Starbuck: "Kiusaamiselle on tultava loppu!"

Kiusaaminen on alati kasvava ongelma lasten ja nuorten keskuudessa. Jotkut kiusaajat kokevat sen vain leikkinä, kun kiusatuille se on totista totta joka päivä. Sanotaan yhdessä #eikiusaamiselle!

Sinä voit auttaa lapsia.

Älä käännä selkää ja katsettasi, vaan välitä ympärilläsi olevista nuorista. Tiesitkö muuten, että lasten terveyteen liittyvät asiat, erityisesti ne muille näkymättömät vaivat ja sairaudet, saattavat monesti johtaa kiusatuksi tulemiseen?

Lapsia kiusataan joka päivä.

Kesäloma koulusta tai tarhasta ei tuo kiusaamiselle loppua. Usein lapset, joilla on piileviä fyysisiä kipuja kuten lastenreumaa tai muita sairauksia, joutuvat ikäkumppaniensa kiusaamisen kohteeksi. Päivät, jolloin he eivät voi nousta ylös tai ottaa osaa peleihin ja leikkeihin, on jo yksin iso stressi heidän elämässään. Sivuun jääminen sekä muiden aggressio ja painostus saavat oman tilan tuntumaan vielä pahemmalta. Ja koska on kesä, kiusaamista harvemmin kukaan edes huomaa.

Tue Reumaliiton toimintaa ja osta hyväntekeväisyysarpa – voit samalla voittaa!

Tekstaa ARPA numeroon 16499

Viestin hinta 5 €

Miten voit? Onko kaikki hyvin? Miksi et ole leikkimässä kavereiden kanssa?

Nämä ovat pieniä kysymyksiä, jotka voivat oikeasti auttaa. Kaikki meistä voimme auttaa! Isovanhemmat, vanhemmat, naapurit, ikätoverit. Tunnista joukossa oleva kaveri, jonka terveyteen liittyvä vaiva estää osallistumisen leikkeihin. Empaattisuus ja huomioiminen auttavat paljon.

Miksi reumaa sairastavat lapset kärsivät enemmän?

Reuma ei ole välttämättä ulos päin näkyvä sairaus eikä se näytä joka päivä samanlaiselta. Yhtenä päivänä se voi tuntua oireettomalta ja kivuttomalta, seuraavana todella pahalta. Yhtenä päivänä lapsi voi leikkiä normaalisti muiden kanssa, kun taas toisena reuma saattaa pitää hänet tiukasti sängyn pohjalla, kivuissa ja pahalla päällä. Me tiedämme, kuinka vaikeaa on selittää lapsille, miksi yhtenä päivänä he pystyvät leikkimään ja toisena taas eivät.

Tue Suomen Reumaliiton tärkeää toimintaa tuki- ja liikuntaelinsairauksien kanssa kamppailevien suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi ja osta hyväntekeväisyysarpa!

Jokaisella ostamallasi arvalla tuet tärkeää toimintaa ja voit samalla voittaa jonkin upeista voitoista!

Tue Reumaliiton toimintaa ja osta hyväntekeväisyysarpa – voit samalla voittaa!

Tekstaa ARPA numeroon 16499

Viestin hinta 5 €

Voitto Kpl Arvo à € Yhteensä €

Kiitos antamastasi tuesta ja onnea arpajaisiin!

Arpajaislupa: Suomen Reumaliitto ry, RA/2019/475. Myyntiaika 17.6.-30.9.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Arpoja 600.000 kpl à 5 €. Puhelinarpoja on 300.000 kpl, tekstiviestiarpoja 200.000 kpl ja internetarpoja 100.000 kpl. Voittoja yhteensä 22.804 kpl. Voittojen yhteenlaskettu arvo 3.000.000 €. Arvonta suoritetaan koneellisesti ennen myynnin aloittamista kaikkien myynnissä olevien arpojen kesken julkisen notaarin (Ruotsi, Eslöv) valvonnassa. Lisäarvonta (voittona henkilöauto) suoritetaan 22.9.2019 poliisilaitoksen valvonnassa. Lisäarvontaan osallistuvat kaikki ennen arvontapäivää ostetut arvat.

Puhelinarvan ostaja kuulee puhelimessa ostotapahtuman hetkellä, onko tämä voittanut arpajaisissa vai ei. Tekstiviestiarvan ostajalle tieto siitä, onko tämä voittanut arpajaisissa, ilmoitetaan paluuviestissä. Internetarvassa tieto voitosta ilmoitetaan arvassa. Lisäarvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Lisäksi tieto lisäarvonnan voitosta julkaistaan kampanjan internetsivulla www.arpa.fi.

Voitot voi periä voittoarpaa vastaan. Mikäli arpa on ostettu matkapuhelimesta joko soittamalla tai tekstiviestillä, voitot voidaan periä tekstiviestinä tulevan ohjeen mukaan. Mikäli arpa on ostettu soittamalla lankanumerosta, Oy Randomex Ab:n asiakaspalvelusta soitetaan lankanumeroon ja kerätään voittajan nimi- ja osoitetiedot voittojen toimittamista varten. Internetarvalla saatu voitto peritään internetarvassa olevan ohjeen mukaan. Lisäarvonnan voiton perimisestä sovitaan Oy Randomex Ab:n kanssa.

Oy Randomex Ab luovuttaa kaikki voitot. Oy Randomex Ab:n yhteystiedot: Ilmalankatu 2 A, 00240 Helsinki, puhelinnumero 0400 535 456, sähköposti [email protected] Voitot ovat perittävissä 17.6.2019 alkaen. Voitot on perittävä kahden kuukauden kuluessa tavara-arpajaisluvan voimassaoloajan päättymisestä.