Hylätyt ja hädänalaiset eläimet ansaitsevat kaikki hyvän elämän

KUVA: Riikka Ala-Hulkko

Ostamalla SEY-arvan mahdollistat sen, että hylätyt ja luonnonvaraiset eläimet saavat ansaitsemaansa tärkeää apua. 

Näiden arpajaisten edunsaajalla, SEY Suomen Eläinsuojelulla, on pitkä historia. Yhdistys on perustettu vuonna 1901 ja se on siitä asti puolustanut eläinten hyvinvointia ja oikeuksia. Löytöeläimet ja muut kodittomat eläimet työllistävät eläinsuojelua paljon. Vuosittain jopa 20 000 kissaa ja tuhansittain muita eläimiä on hädässä ja näistä moni päätyy löytöeläintaloihin. ”Aina kun joku lähtee, joku toinen tulee tilalle. Tyhjää täällä ei ole koskaan”, on monen löytöeläintalon viesti. 

SEY Suomen Eläinsuojelun noin 75 eläinsuojeluneuvojaa auttavat kodittomia eläimiä ja tekevät ennaltaehkäisevää työtä, jolla vähennetään kodittomiksi päätyvien eläinten määrää. 

Eläinsuojelutyö toimii pääasiassa yksityisin lahjoitusvaroin. Siksi tuotto näistä arpajaisista ohjataan SEY Suomen Eläinsuojelun erittäin tärkeään eläinsuojelutyöhön, jotta jokainen eläin voisi elää kunniallisen elämän.

Tekstaa sana ARPA numeroon 16499

ja tue SEY Suomen Eläinsuojelun tärkeää työtä!

Viestin hinta 5 €

Tue SEY Suomen Eläinsuojelun tärkeää toimintaa ja osta hyväntekeväisyysarpa!

Jokaisella ostamallasi arvalla voit samalla voittaa jonkin upeista voitoista!

Voitto Kpl Arvo à € Yhteensä €

Näiden arpajaisten tuotto käytetään SEY Suomen Eläinsuojelun eläinsuojeluneuvojien kuluihin, eläinten hyvinvointia koskevaan tiedottamiseen ja neuvontaan sekä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Kertyviä varoja käytetään myös jäsenyhdistysten avustamiseen korvaamalla jäsenyhdistyksille eläinten hoidosta ja muusta varsinaisesta toiminnasta aiheutuvia kustannuksia sekä tarjoamalla niiden toimintaa tukevia palveluja.

Kiitos antamastasi tuesta ja onnea arpajaisiin!

Arpajaislupa: SEY Suomen Eläinsuojelu ry, RA/2019/752. Myyntiaika 1.10.2019-21.2.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Puhelinarpoja 300.000 kpl, tekstiviestiarpoja 200.000 kpl, yhteensä 500.000 kpl à 5 €. Voittoja yhteensä 21.391 kpl. Voittojen yhteenlaskettu arvo 890.450 €. Arvonta suoritetaan koneellisesti ennen myynnin aloittamista kaikkien myynnissä olevien arpojen kesken julkisen notaarin (Ruotsi, Eslöv) valvonnassa.

Puhelinarvan ostaja kuulee puhelimessa ostotapahtuman hetkellä, onko tämä voittanut arpajaisissa vai ei. Tekstiviestiarvan ostanut henkilö saa tekstiviestillä tiedon, onko arvassa voittoa vai ei.

Mikäli arpa on ostettu matkapuhelimesta, voitot voidaan periä tekstiviestinä tulevan ohjeen mukaan. Mikäli arpa on ostettu soittamalla ei-matkapuhelinliittymästä, Oy Randomex Ab:n asiakaspalvelusta soitetaan ja kerätään voittajan nimi- ja osoitetiedot voittojen toimittamista varten. Mikäli arpa on ostettu tekstiviestillä, voitto peritään tekstiviestinä saadun ohjeen mukaisesti.

Oy Randomex Ab luovuttaa kaikki voitot. Voitto on perittävissä 1.10.2019 - 29.4.2020 välisenä aikana voiton lunastusohjeen mukaisesti Oy Randomex Ab:lta.

Oy Randomex Ab:n yhteystiedot: Ilmalankatu 2 A, 00240 Helsinki, puhelinnumero 0400 535 456, sähköposti [email protected]